Aanbod & prijzen

“De drempel van mijn praktijk is heel laag. Spreek me aan als ik in de tuin bezig ben of kom gerust eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek."

Ik bied begeleiding op maat aan kinderen, jongeren en hun ouders. Samen kijken we wat er nodig is en zoeken daarbij een passende begeleidingsvorm


Mijn praktijk valt niet onder de regeling van Sociaal Domein Fryslân. Je kunt rechtstreeks bij mij terecht. Hierdoor is er geen wachttijd en komt de verslaglegging niet in het Algemene Zorgdossier.

Begeleiding voor ouders

Het is fijn om je vragen over opvoeden te kunnen bespreken. Of om te praten over het lastige gedrag van je kind.

 

Tijdens een wandeling in het bos luister ik zonder oordeel en denk met een nuchtere blik met je mee. Al snel kan ik je praktische tips geven waar je in het dagelijks leven mee aan de slag kan.

 

Het eerste gesprek is altijd gratis.


Tijdsduur: 1 -1 ½ uur.


Prijs 60 euro incl. BTW

Prijs is inclusief voorbereiding en verslaglegging.

Begeleiding voor ouder(s) en kind

Tijdens een gratis intakegesprek wordt er gekeken naar wat er op dat moment nodig is. We achterhalen de hulpvraag en stellen doelen op met elkaar. Tijdens het traject werken we vanuit deze doelen. Aan het einde van het traject vindt er een evaluatie plaats. 


Mogelijkheden zijn: 
• Intake gesprek van 1 uur- 1 ½ uur, waarin we doelen en mogelijke begeleidingsvormen bespreken. Vaak bespreken we dit tijdens een wandeling in het bos.
• 3 contactmomenten van 1 ½ uur met je kind waarin we spelen en wandelen in het bos en creatief bezig zijn.
• 1 uur met ouder(s) en eventueel je kind om doelen te evalueren.

Een andere mogelijkheid is: 

• Intake gesprek van 1 uur- 1 ½ uur, waarin we doelen en mogelijke begeleidingsvormen bespreken. Vaak bespreken we dit tijdens een wandeling in het bos.
• 2 contactmomenten van 1 ½ uur met je kind waarin we spelen en wandelen in het bos en creatief bezig zijn.
• 1 contactmoment van 1 ½ uur met de ouder(s), meestal in de vorm van een wandeling.
• 1 uur met ouder(s) en eventueel je kind om doelen te evalueren.

 

Prijs: 295 euro incl. BTW

Trajecten zijn inclusief materialen, voorbereiding, verslaglegging en nabespreking. 

Begeleiding voor jongeren

Voel je je niet altijd begrepen door je ouder(s)/verzorger(s) en/of je leeftijdsgenoten? Heb je het gevoel dat er zoveel prikkels om je heen zijn waar je snel moe of geïrriteerd van wordt? Ervaar je problemen met je dyslexie? 


Als het voor jouw gevoel tijd is om hier iets aan te veranderen, vraag dan gratis een kennismakingsgesprek aan.


De manier waarop ik werk is om met elkaar te praten tijdens een wandeling. Dan zijn we lekker buiten en in beweging. Daarna gaan we creatief aan de slag, bijvoorbeeld tekenen, schilderen, boetseren of collages maken. Soms maken we vuur in de achtertuin van mijn praktijk.


Door mijn eigen ervaring met dyslexie, hooggevoelig en hoogbegaafd kan ik je persoonlijke begeleiding en advies geven waardoor je meer rust en plezier kan gaan ervaren.

Tijdsduur: 1 -1 ½ uur.


Prijs 60 euro incl. BTW
Prijs is inclusief voorbereiding en verslaglegging.

Groepswandeling voor kinderen en jongeren

Het kan prettig voor je kind zijn om andere kinderen van dezelfde leeftijd te ontmoeten die vergelijkbare situaties ervaren, thuis of op school. Leeftijdgenoten die elkaar daardoor ook beter begrijpen.


Tijdens een groepswandeling gaan we met een aantal kinderen (3 a 5 personen) de natuur in om verhalen met elkaar te delen, plezier te maken en van elkaar te leren.


Na afloop zal je kind zich kunnen herkennen in de gebeurtenissen en belevingen van andere kinderen. Ook voelt hij/zij zich meer gezien en begrepen.


Tijdsduur: 1 ½ uur
Totaal 6  wandelingen: 1 keer in de 2 weken in een periode van 3 maanden.


Prijs: 25 euro incl. BTW per keer.

Prijs is inclusief materialen, voorbereiding, verslaglegging en nabespreking  met ouder(s) en kind.

Wil je meer weten of heb je vragen?  
Neem dan vrijblijvend contact met me op.