Zwerf-lieveheersbeestjes

Zoek, vind en verplaats ze allemaal!

Je hebt één van de 56 zwerf-lieveheersbeestjes gevonden! In dit logboek schrijf je bij de juiste naam een klein berichtje. Bijvoorbeeld waar je het beestje gevonden hebt en wat je er mee hebt gedaan (spelen, “eten” geven e.d.) Daarna leg je het beestje terug op een door jou uitgekozen nieuwe plek. Belangrijk is dat je duidelijk noteert in het logboek onder deze tekst, waar de nieuwe plek is zodat iemand anders hem makkelijk opnieuw kan vinden. Je kan ook in het logboek een foto en/of filmpje plaatsen van jou en je lieveheersbeestje.

Zoek, vind en verplaats ze allemaal! Bij 5 beestjes kan je bij mij een bronzen lieveheersbeestje ophalen, bij 10 een zilveren en bij 15 een gouden! Stuur mij even een mailtje (info@mariekebrenkman.nl) om te laten weten dat je de eerste 5 gevonden hebt.

Kijk voor een leuke lieveheersbeestjes zoek-kaart, een filmpje over het ontstaan van de zwerf-lieveheersbeestjes en een instructie-filmpje waarin je kan zien wat je kan doen als je een lieveheersbeestje hebt gevonden onder kopje “nieuws” op deze website.