top of page
  • Foto van schrijverMarieke

Gratis begeleiding voor ouders en kinderen

Bijgewerkt op: 23 apr. 2020

Is het voor jou ook zo omschakelen nu de kinderen veel thuis zijn? En moeten jullie misschien ook nog helpen met hun schoolwerk? En heb je daarnaast ook nog je eigen werk wat nu online moet worden gedaan? Is het een hele uitdaging om alle ballen in de lucht te houden?


Als je op zoek bent naar een prettige en relaxte manier om de dag invulling te geven, voor je kinderen en jezelf, dan kan je mij bellen.

Ik vind het fijn om iets te kunnen bijdragen in deze Corona tijd en bied daarom gratis mijn diensten aan. Als moeder van 2 bijna volwassen kinderen, vanuit mijn 25 jarige werkervaring met kinderen en ouders (o.a. leerkracht basis onderwijs) en met de ervaringen uit mijn praktijk “Kind- en gezinsbegeleiding”, denk ik graag met je mee. Zo heb ik o.a. praktisch tips die op korte termijn verlichting geven.

Elke werkdag tussen 9.00 uur en 10.00 uur kan je me bellen om een afspraak te maken op 06- 39640707.


We zoeken dan een geschikt moment uit om elkaar te spreken via video bellen met Whatsapp of Skype.

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page